Om oss

Her bor vi!

Vi = Bernt og Torine, bor landelig til på Nordre Topper Gård i Vestby i Akershus. Her trives vi med våre hester, hunder og med den vakre naturen rundt oss - med skog, myr, åker og eng + drivhus og blomsterrik stor hage.

Jeg (Torine)har drevet aktivt med forskjellige hunderaser i mer enn 30 år. Hjemme hadde vi schæfer som familiehund og det ble også mitt første valg som egen hund. Deretter fulgte det flere raser grønlandshund, Amerikansk Akita og Saarloos Wolfhond.. De to siste rasene drev jeg også et lite oppdrett av under kennelnavnet Yoi-Inu.

Jeg har vært aktivt innen ekstriør- og lydighetskonkurranser og arbeidet i perioder med 2-3 egne hunder samtidig +instruerte i klubbsammenheng. Jeg har utdannet meg til NKK instruktør trinn II i LP(lydighetsprøver). Det var gøy å ha en grønlandshund og to amerikanske akitaer med gode plasseringer i alle klasser i LP. Grønlandshunden Toq ble både Norsk utstillings- og  lydighetschampion. Han er etter hva jeg vet, den eneste grønlandshund i Norden som har oppnådd dette.  

Etter en pause fra oppdrett, hundeidretten og utstillinger har jeg nå siden 2001 drevet med Spanske vannhund under kennelnavnet: Forevertobe. 
Vi har i dag 2 -4 perroer hjemme hos oss. 

Hundene våre er først og fremst familiehunder og vi prioriterer hyggeturer i skog og mark og lange svømmeturer i Oslofjorden om sommeren.

I tillegg trenes det litt spor, rallylydighet, triksing og lydighet.
Fiona sine valper 2017

Lille Hermine valpen Fenris 18. juli 2010

Vi har trivelige og gode uteplasser til både valper og voksne hunder!

Bernt med Hermine og hennes valper juli 2010

Kontakte oss

Du kan kontakte oss på epost: 

torine.kriznik@hotmail.com eller mobil: (0047) 91708224

valpekos