Om oss

Leyla sine valper koser seg i hagen , mai 2019

Fiona sin sønn Iver i hagen

Vi = Bernt og Torine, bor landelig til på Nordre Topper Gård i Vestby i Akershus. Her trives vi med våre 3 hester, 4 hunder og med den vakre naturen rundt oss - med skog, beitemark, jorder, myr + drivhus og en blomsterrik stor hage.

Jeg (Torine)har drevet aktivt med forskjellige hunderaser i mer enn 30 år. Hjemme hadde vi schæfer som familiehund og det ble også mitt første valg som egen hund. Deretter fulgte det flere raser; grønlandshund, Amerikansk Akita og Saarloos Wolfhond. De to siste rasene drev jeg også et lite oppdrett av under kennelnavnet Yoi-Inu.

Jeg har vært aktivt innen ekstriør- og lydighetskonkurranser og arbeidet i perioder med 2-3 egne hunder samtidig +instruerte i klubbsammenheng. Jeg er utdannet NKK instruktør trinn II i LP(lydighetsprøver). 

Det var gøy å ha en Grønlandshund + to Amerikanske Akitaer med gode plasseringer i alle klasser i LP. Grønlandshunden Toq ble både Norsk utstillings- og  lydighetschampion. Han er etter hva jeg vet, den eneste grønlandshund i Norden som har oppnådd dette.  

Etter en pause fra oppdrett, hundeidretten og utstillinger har jeg nå siden 2001 drevet med Spanske vannhund under kennelnavnet: Forevertobe. 

Vi har i dag 2 -4 perroer hjemme hos oss. 

Vi arbeider stadig med noe spor, rallylydighet og lydighetsøvelser. 

Vi koser oss ellers med turer i skog og mark og lange svømmeturer i Oslofjorden om sommeren.

Fiona sine valper 2017

Lille Hermine valpen Fenris 18. juli 2010

Vi har trivelige og gode uteplasser til både valper og voksne hunder!

Bernt med Hermine og hennes valper juli 2010

Kontakte oss

Du kan kontakte oss på epost: 

torine.kriznik@hotmail.com eller mobil: (0047) 91708224

valpekos

Her bor vi!